فواید مصرف معجون بادام زمینی برای لاغری هضم آهسته و انرژی زا بودن این خوراکی دوست داشتنی است.

به معجون بادام زمینی، کره بادام زمینی نیز گفته می شود.

در صورت زیاده روی در مصرف کره بادام زمینی، افزایش وزن را به همراه خواهد داشت.

اما مصرف متعادل کره بادام زمینی سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و اشتها را کم می کند.

معجون بادام زمینی به دلیل داشتن فیبرهای گیاهی و پروتئین برای لاغری مفید است و این فیبر ها باعث کاهش اشتها می شود.

چربی های غیر اشباع در کره بادام زمینی در بدن ذخیره نمی شود و انرژی لازم برای فعالیت روزانه مارا فراهم می کند.

کره بادام زمینی دارای کالری فراوانی است ولی به دلیل هضم آهسته، مدت زمان بیشتری احساس سیری همراه ما است و مانع ریزه خواری و اضافه وزن می شود.

از فواید مصرف معجون بادام زمینی برای لاغری همین بس که خوردن یک قاشق مربا خوری در وعده صبحانه تا موقع ناهار به شما احساس گرسنگی نخواهد داد وباعث چربی سوزی در بدن می شود.

فواید عسل

عسل یکی از خوراکی هایی است که از دیرباز تا کنون مورد توجه بوده و دارای خواص درمانی بسیاری است.

عسل یکی از غذاهای پر خاصیتی است که سرشار از ویتامین، مواد معدنی و کربوهیدرات است.

از این ماده پر خاصیت در زمان های قدیم همواره به عنوان دارو در درمان زخم ها و درمان بیماری های پوستی و چشمی و عفونت ها استفاده می کردند.

نخستین خواص و کاربرد درمانی که برای عسل پیدا شده مربوط 2000 سال قبل از میلاد است که توسط سومریان بر روی کتیبه هایی حک شده است.

کاربرد عسل در مصر باستان به 2600 سال قبل از میلاد برمی گردد.

اولین اسناد که دلیل بر نگهداری زنبور ها در کندو باشد در نزدیکی قاهره شهری در مصر در یک معبد خورشیدی یافت شد.

مصریان از عسل برای هدیه به خدایان و مومیایی کردن مردگان خود استفاده می کردند.

مصریان از اهمیت دارویی عسل با خبر بودند و برای درمان بسیاری از امراض خود از این ماده شگفت انگیز استفاده می کردند.

ویژگی های عسل

عسل ماده ایی شیرین است که از شهد گل ها توسط زنبور عسل تولید می شود.

شیرینی عسل به دلیل وجود قندهایی مثل فروکتوز، مونوساکارید و گلوکز موجود در آن است.

عسل فاقد آب است و اگر دور از رطوبت باشد به صورت مهر و موم تا هزاران سال فاسد نمی شود.

قبل از اینکه صنعت تولید شکر اختراع بشود عسل تنها ماده ایی بوده که به عنوان شیرین کننده از آن استفاده می کردند.

عسل با گذشت زمان شکرک می زند اما اینکه چقدر بعد از تولید عسل توسط زنبور، عسل شکرک می زند بستگی زیادی به شهد گلی دارد که از آن تولید شده است.

عسل اگر بیش از 60 درجه حرارت ببیند خواص خود را از دست می دهد و دیگر خام محسوب نمی شود.

رنگ عسل بنا به شهد گلی که عسل از آن تولید شده است از زرد روشن تا سیاه متفاوت است.

ترکیبات عسل بستگی زیادی به منبع تغذیه ایی عسل، به اینکه از شهد چه گلی باشد متفاوت است.

مجموعه عسل هفت با عسل های مرغوب و بادام زمینی تازه معجون بادام زمینی با کیفیتی را تولید کرده ودر اختیار مشتریان می گذارد.

که مصرف روزانه این معجون در کاهش وزن و لاغری موثر است.

خواص عسل:

عسل خواص فراوانی دارد از این ماده گرانقدر برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود.

که در این مقاله به تعدادی از آن ها اشاره می شود:

  • برای درمان سوختگی ها و زخم ها و مشکلات پوستی به کار می رود. تحقیقات نشان داده که برای سوختگی های سطحی 4 تا 5 روز سریعتر از سایر درمان ها جواب می دهد.
  • عسل یک ماده ضد باکتریایی است که شبیه آنتی بیوتیک عمل می کند.
  • در درمان و بهبود سرفه در کودکان نقش موثری دارد و باعث کاهش تحریک و التهاب می شود و به شکل یک غشای مخاطی عمل می کند.
  • باعث کاهش عوارض جانبی پرتو درمانی و شیمی درمانی در هنگام بیماری سرطان می شود.
  • عسل خاصیت ملینی دارد و باعث بهبود یبوست می شود.

از ترکیب عسل و بادام زمینی میکس شده خوراکی خوشمزه معجون بادام زمینی درست می شود که برای لاغری مفید است.

فواید بادام زمینی

بادام زمینی گیاه بومی آمریکای جنوبی است و بعد ها به نقاط دیگر جهان برده شده است.

منطقه ایی که این گیاه در آن کشت می شود باید دارای آب وهوای گرم باشد.

این گیاه به شکل بوته است و بعد از لقاح دم گل این گیاه خم می شود و به سطح خاک می رسد ودر خاک فرو می رود و در خاک میوه می دهد.

ارتفاع بوته بادام زمینی 30 تا 50 سانت است.

بهترین نوع بادام زمینی در ایران در شهر آستانه اشرفیه کشت می شود.

بادام زمینی جزء دانه های روغنی محسوب می شود و از چربی های اشباع نشده تشکیل شده است.

منبع غنی از پروتئین گیاهی می باشد و کربوهیدرات کمی دارد و برای افراد دیابتی مناسب است.

ویتامین های موجود در بادام زمینی شامل نیاسین، فولات، ویتامین E، منگنز، تیامین، ویتامین C است.

مواد معدنی موجوددر بادام زمینی مس، فسفر و منیزیم است.

نام دیگر بادام زمینی، بادام کوهی و پسته شامی است جزء آجیل ها محسوب می شود و دارای قند پایینی است.

 خواص بادام زمینی

  • اسید های چرب موجود در بادام زمینی باعث رشد و تکامل مغز کودکان می شود.
  • عملکرد جنسی آقایان را بهبود می بخشد.
  • باعث بهبود سلامت مو می شود، مو را ضخیم و از ریزش آن جلوگیری می کند.
  • به علت نیاسین فراوان در بادام زمینی از آلزایمر جلو گیری می کند.
  • باعث تقویت طهال و ریه می شود.
  • دارای پتاسیم است و فشار خون را کاهش می دهد.
  • باعث بهتر شدن کبد چرب می شود.
  • میل جنسی را در مردان تقویت می کند.
  • خطر ایجاد سنگ کلیه و مثانه را کاهش می دهد.
  • باعث کاهش کلسترول خون می شود.

از جمله فواید مصرف معجون بادام زمینی برای لاغری داشتن فیبر گیاهی بالای این خوراکی خوشمزه است که مانع از تجمع چربی در بدن می شود.

تاثیر معجون بادام زمینی برای کاهش وزن

از دلایل تاثیر معجون بادام زمینی برای لاغری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. انرژی زا است و خوردن این خوراکی خوشمزه سبب تامین انرژی بدن می شود و از گرسنگی و پرخوری جلوگیری می کند.
  2. کره بادام زمینی به آهستگی هضم می شود و همین ویژگی سبب می شود دیرتر گرسنه بشوی و به لاغری کمک می کند.
  3. دارای فیبر و پروتئین گیاهی فراوانی است و مانع جذب و تجمع چربی در بدن می شود.
  4. معجون بادام زمینی دارای انواع ویتامین ها و مواد مغذی است و در روند کاهش وزن، بدن به کمبود ویتامین دچار نمی شود.

بهترین نوع معجون بادام زمینی از نوع ارگانیک می باشد که هیچ افزودنی به آن اضافه نشده باشد.

شما می توانید مرغوب ترین نوع کره بادام زمینی را از فروشگاه آنلاین هفت برج خارون تهیه کنید.

در این فروشگاه تمام محصولات ازجمله کره بادام زمینی از با کیفیت ترین و تازه ترین مواد اولیه تهیه می شود.