خواص معجون سیر و عسل بر کسی پوشیده نیست. این ترکیب دارای خواص زیادی است که در طب سنتی به مصرف آن سفارش میشود.
ترکیب عسل با هر ماده غذایی دیگر سبب میشود خاصیت ترکیب جدید بیشتر از خاصیت تکی آن باشد چرا که عسل نقش یک حامل را دارد و به ماده دیگر کمک میکند جذب بیشتری داشته باشد.
سیر به دلیل عطر و طعمی که دارد در آشپزی بسیار استفاده میگردد.
عسل نیز یک ماده غذایی پرخاصیت است که وقتی با سیر ترکیب میشود معجونی درست میشود که برای بسیاری از بیماری های مزمن، تقویت سیستم دفاعی بدن و سم زدایی بدن موثر است.
آلیسین ماده ایی است که از معجون سیر و عسل فعال میشود که در بهبود بیماریهای قلبی و عروقی و بیماری های تنفسی و گوارشی موثر است.
معجون سیر و عسل سبب کاهش التهابات مفصلی و عضلانی میگردد.
در طب سنتی بر خواص معجون سیر و عسل بسیار تاکید میشود که در این مقاله به این خواص میپردازیم.
فواید معجون سیر و عسل
معجون سیر و عسل یک معجون شگفت انگیز است که برای درمان بسیاری بیماری ها موثر است.
این معجون درای فواید زیادی است که در این مقاله به تعدادی از آن ها اشاره خواهیم کرد.
- باعث تنظیم کلسترول بالا و فشار خون میشود و مانع از سکته و حملات قلب میشود.
- مانع از لخته شدن خون میشود.
- از بین برنده چین و چروک و آکنه های پوستی
- لایه بردار و آبرسان پوست
- باعث بهبود التهابات، قرمزی و ورم میشود
- ضد قارچ، ضد باکتری و ضد عفونی کننده
- باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود.
- از سلول های کبدی محافظت میکند.
- محافظت از سلول های مغزی در برابر استرس اکسیداتیو و کاهش بیماری آلزایمر
- بهبود گردش خون و مانع از لخته شدن خون
- برای درمان گلو درد و خلط آور
- مصرف این معجون به صورت ناشتا و به طور منظم سبب کاهش وزن میشود.
برای اینکه از این معجون بیشترین بهره را ببریم باید حتما در تهیه این محصول از عسل طبیعی استفاده کنیم و با سیر با کیفیت ترکیب کنیم و به صورت مداوم استفاده کنیم.
مضرات و عوارض سیر و عسل
از مضرات و عوارض سیر و عسل میتوان به مووارد زیر اشاره کرد.
- سیر باعث رقیق شدن خون میشود و با برخی از داروهای رقیق کننده خون تداخل دارد.
- مصرف سیرو عسل در برخی از افراد سبب واکنشهای آلرژیک میشود.
- معجون سیر و عسل دارای طبع گرمی است و مناسب افراد گرم مزاج نمیباشد.
- افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند باید با مشورت پزشک این معجون را مصرف کنند.
- افرادی که دارای فشار خون پایینی هستند نیز باید با احتیاط از معجون سیر و عسل استفاده کنند.
روش ترکیب معجون سیر و عسل
می توان سیر و عسل را به روش ها گوناگونی ترکیب کرد و میل نمود و از خواص آن بهره برد.
- حبه های سیر را در شیشه ای بریزیم و بعد روی سیر ها بریزیم مقدار عسل باید به اندازه ای باشد که سیرها را بپوشاند و درب سیرها را ببندید.
وبه مدت 3 تا 7 روز در همین حالت نگهداری کنید و هراز چند گاهی در شیشه را باز کنید تا گاز آن خارج شود هنگامی که حباب های ریزی مشاهده کردید معجون آماده مصرف است.
- تهیه سس سیر و عسل به این صورت است که یک پیمانه روغن زیتون را با یک سوم پیمانه سرکه سیب و با 3 حبه سیر خرد شده و سه قاشق عسل مخلوط میکنیم.
و به مدت یک ساعت کناری میگذاریم تا طعم موادمان با یکدیگر مخلوط شود و بعد به عنوان سس سالاد مصرف میکنیم.