تاثیر شگفت انگیز معجون عسل انجیر بر سلامتی برکسی پوشیده نیست. این معجون به علت خواص فوق العاده عسل و انجیر به عنوان یک دارو برای درمان بسیاری بیماری ها استفاده می‌شود.

عسل و انجیر به صورت جداگانه دارای خواص زیادی برای درمان بیماری ها است. وقتی این دو ماده غذایی با یکدیگر ترکیب شوند خواص آن دوچندان می‌شود.

از زمان های قدیم در طب سنتی از ترکیب عسل و انجیر برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می‌کردند.

از خواص معجون عسل و انجیر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هر دو سرشار از آنتی اکسیدان است و در پیشگیری از سرطان موثر است.
  • ترکیب انجیر و عسل از یبوست جلوگیری می‌کند و به صورت یک ملین عمل می‌کند و باعث پاکسازی روده می‌گردد.
  • در بهبود و درمان رفلکس معده و ورم معده مفید است.
  • عسل و انجیر هر دو تقویت کننده حافظه هستند و از زوال عقل جلوگیری می‌کنند.

عسل و انجیر هردو دارای خواص درمانی بسیاری هستند و باعث تقویت انرژی می گردند و می‌توان در صبحانه یا عصرانه میل نمود.

خواص عسل

عسل یک خوراکی شیرین با طعم دلنشینی است که سرشار از انواع ویتامین ها، مواد معدنی، اسید های آمینه آزاد و قندها و بیشتر از همه پرولین است.

از دیر باز تا کنون عسل به عنوان یک دارو برای بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می‌گرفته است و دارای مصارف پزشکی و دارویی گوناگونی است.

عسل برای بهبود زخم های سطحی و عمیق و همچنین برای درمان سوختگی ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عسل ها در رنگ، بو، طعم، مزه و خواص متفاوتند و این تنوع به دلیل شهد گلی است که زنبور عسل از آن تغذیه می‌کند.

فاکتوری که خواص عسل را مشخص می‌کند ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عسل است.

عسل دارای خواص زیاد وطعم دلنشنی است و چون ماندگاری بالایی دارد مورد اقبال مردم جهان قرار گرفته است.

از جمله خواص عسل که می‌توان به آن اشاره کرد موارد زیر است:

  • سرشار از انرژی برای کودکان، بزرگسالان و ورزشکاران است.
  • عسل یک آنتی باکتریال است و مهارکننده میکروب ها می‌باشد و گلوکز اکسیداز آن باعث باکتری کشی زیادی در این ماده می‌گردد.
  • گلوکز موجود در عسل زمان زیادی در معده نمی‌ماند و به سرعت از روده کوچک وارد خون می‌شود و همین امر باعث می‌شود که سیستم گوارشی تحریک نشود.
  • اسیدیته اضافی در معده که سبب زخم معده و رفلکس می‌شود را از بین می‌برد.
  • نوعی آنزیم در عسل وجود دارد که کارش تولید پراکسید هیدروژن است که باعث ضد عفونی کردن و بهبود زخم ها می‌شود از رشد میکروب جلوگیری می‌کند ودرد را تسکین می‌دهد.
  • از عسل به عنوان یک لایه بردار می‌شود استفاده کرد و برای بهتر شدن خشکی پوست نیز موثر است.
  • عسل یک ضد التهاب است که باعث نابودی با کتری ها می‌شود.

خواص انجیر

انجیر سرشار از مواد معدنی و مقدار زیادی فیبر است که سدیم و چربی و کلسترول ندارد.

بزرگترین انجیرستان در جهان که به صورت دیم است در استان فارس در شهرستان استهبان است.

خواص انجیر:

  • فاقد چربی و سدیم است پس بدون کلسترول است.
  • انجیر سرشار از آنتی اکسیدان است که مانع از تشکیل رادیکال های آزاد در بدن می‌شود.
  • این میوه بهشتی ضد باکتری و ضدقارچ است ودر تقویت سیستم ایمنی موثر است.
  • مصرف روزانه انجیر سبب تنطیم فشار خون و کاهش سطح  چربی در بدن می‌شود.
  • باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود و هضم و دفع غذا را آسان میکند.
  • انجیر سرشار از آهن است و برای رفع کم خونی موثر است.
  • آمینو اسید تریپوفان در انجیر باعث افزایش هورمون ملاتونین می‌شود و که ملاتونین برای یک خواب با کیفیت وعمیق لازم است.
  • چاق کننده است و برای افرادی که تمایل دارند کمی چاق شوند مناسب است.
  • سرشار از کلسیم است و برای آرتروز و درد مفاصل نافع است.

معجون عسل انجیر را از کجا بخریم؟

برای اینکه از تاثیر شگفت انگیز معجون عسل و انجیر بر سلامتی بهره مند شویم باید حتما عسلی که فرآوری نشده است در تهیه این معجون استفاده  شده باشد.

عسل هایی که حرارت می‌بینند و پاستوریزه می‌شوند خواص خود را از دست می‌دهند.

مجموعه عسل هفت برج خارون برای تهیه معجون عسل و انجیر از با کیفیت ترین عسل و انجیر در تهیه این معجون استفاده می‌کند.

در این مجموعه از عسل طبیعی در تهیه معجون انجیر استفاده می‌شود و محصولات این فروشگاه دارای گارانتی بازگشت کالا در صورت عدم رضایت مشتری است.