عسل خام به چه نوع عسلی گفته می شود؟ سوالی است که مصرف کنندگان عسل در پی پاسخ به آن هستند.

در این مقاله سعی کردیم تفاوت عسل طبیعی و عسل خام را برسی کنیم و تفاوت این دو نوع را بیشتر توضیح دهیم.
در ادامه همراه ما باشید:

تعریف عسل خام

عسل خام به عسلی گفته می شود که از کندو استخراج می شود و به همان صورت یعنی بدون فرآوری خاصی و تصفیه برای جداسازی گرده ،موم و یا حتی تکیه هایی از بال ها و یا اجزای بدن زنبورها به دست مشتری می رسد.

این نوع عسل شامل تمامی مواد مغذی و خواص درمانی عسل است و همانطور که گفته شد هیچ گونه فرآوری شیمیایی یا حرارتی ندارد.

همچنین این نوع عسل مات است و شفافیت عسل تصفیه شده را ندارد.

خواص عسل خام

عسل خام شامل مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنزیم‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است.

همچنین، این نوع عسل دارای خواص ضد باکتری، ضد التهابی و ضد ویروسی است که می‌تواند به درمان بسیاری از بیماری‌ها کمک کند.

عسل خام که معمولاً از گل‌ها و گیاهان مختلفی استخراج می‌شود و بسته به منطقه و نوع گل‌ها، طعم و رنگ متفاوتی دارد.

نکته ای که باید توجه داشته باشیم این است که:

عسل خام یا حرارت ندیده به معنای این است که پس از برداشت از کندو، تحت هیچ گونه فرآیند حرارتی قرار نگرفته و به صورت خام و طبیعی در دسترس قرار می‌گیرد.

در حالی که عسل طبیعی به معنای  عسلی است که به صورت طبیعی توسط زنبورها از گل‌ها و گیاهان جمع آوری می‌شود و تحت هیچ گونه فرآیند شیمیایی یا صنعتی قرار نمی‌گیرد.

به طور کلی، عسل خام و طبیعی دارای خواص بیشتری نسبت به عسل‌هایی هستند که در فرآیند تولید و بسته‌بندی حرارت می بینند.

زیرا در فرآیند حرارتی، برخی از مواد مغذی و آنزیم‌های موجود در عسل ممکن است از بین بروند.

بنابراین، اگر می‌خواهید از خواص بیشتری از عسل بهره‌مند شوید، بهتر است عسل خام و طبیعی را از فروشنده ها و برندهای سرشناس و معتمد را انتخاب کنید.

همچنین می‌توانید عسل صد در صد طبیعی و با ضمانت خرید و شناسنامه و تست ساکارز و دیگر

فرآوردهای زنبور عسل شامل گرده گل، ژل رویال، بره موم و مشتقات آن، عصاره بره موم، کپسول و قرص بره موم و… انواع محصولات بهداشتی آرایشی، شامپو عسل، صابون عسل و انواع موم

تصفیه شده برای ساخت لوازم بهداشتی و آرایشی را از سایت عسل هفت برج خارون خرید کنید.

موارد ممنوعیت استفاده از عسل خام

استفاده از عسل خام برای بعضی افراد ممکن است مشکل ساز باشد. مواردی که باید در استفاده از عسل خام محدودیت داشته باشید عبارتند از:

کودکان زیر یک سال:

به دلیل وجود بعضی از باکتری ها در عسل خام، استفاده از آن برای کودکان زیر یک سال توصیه نمی‌شود.

افرادی که به عسل حساسیت دارند:

برخی افراد ممکن است به عسل حساسیت داشته باشند و در صورت مصرف آن، علائمی مانند خارش، تورم و قرمزی پوست، سرفه و عطسه، درد شکم و تنگی نفس داشته باشند.

بیماران دیابتی:

عسل خام شامل شکرهای طبیعی است که می‌تواند سطح قند خون را افزایش دهد.

بنابراین، بیماران دیابتی باید در مصرف عسل خام محدودیت داشته باشند و با پزشک خود مشورت کنند.
بیماران گوارشی:

مصرف عسل خام ممکن است برای بیمارانی که به علت بیماری‌های گوارشی مانند کولیت و زخم معده، مشکلاتی دارند، مضر باشد.

در پایان مصرف کنندگان با علم بر این سوال که عسل خام به چه نوع عسلی اطلاق می شود می‌توانند خریدی آسان و با اطمینان داشته باشند.