کاربد نکات استفاده از عسل در آشپزی، به دلیل کاربردهای زیاد عسل در پخت و پز یک فهرست بلند بالا از دستور العمل های آشپزی به شما ارائه می دهد.

عسل طبیعی یک ماده خوشمزه پرخاصیت است که کاربردهای فراوانی دارد.

از عسل برای ساخت داروها، انواع کرم های موضعی و نیز همچنین در پخت انواع غذاها استفاده می شود.

یکی از جاهایی که عسل، این ماده پر خاصیت خیلی مورد استفاده قرار می گیرد در پخت و پز و آشپزی است.

خیلی از افراد از عسل در پخت نان و کیک به عنوان شیرین کننده و جایگزین شکر استفاده می کنند.

این ماده خوشمزه را در مصارف خانگی همچون شیرین کردن میوه ها و غلات بو داده، برای پخت کیک، تارت و شیرینی خانگی به کار می برند.

طبع عسل گرم است و دارای خواص منحصر به فردی است که بسیار مناسب برای آشپزی است.

دارای انواع قندها است و یک شیرین کننده فاقد چربی است.

استفاده از عسل در آشپزی سبب افزایش خواص مواد غذایی و خوراکیها می شود و خاصیت آن ماده خوراکی یا همان غذا را دوچندان می کند.

در این مقاله از خواص عسل و نکات استفاده از عسل در آشپزی مطالبی ارائه خواهد شد.

کار برد عسل در آشپزی

یکی از مهمترین کاربردهای عسل در آشپزی جایگزین کردن این ماده پرخاصیت به جای شکر است.

شکر ماده ایی مضر است که سبب بیماری های مختلفی از جمله دیابت، کبد چرب، افزایش بیماری های قلبی، دیابت نوع دو، سنگ کلیه و مثانه و پوکی استخوان می شود.

عسل در پخت کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. هنگامی که می خواهید از عسل به جای شکر در طبخ شیرینی و کیک استفاده کنید باید نیم پیمانه عسل جایگزین یک پیمانه شکر بشود.

عنوان یک شیرین کننده در نوشیدنی های سرد و گرم استفاده می شود. البته بهتر است در نوشیدنی های گرم بگذاریم کمی دمای آن پایین بیاید و بعد عسل را به آن اضافه کنیم تا خواص خود را از دست ندهد.

اگر می خواهید غذایتان طلایی خوش رنگی بشود می توانید از عسل استفاده کنید.

نکات کاربردی در پخت و پز با عسل

استفاده از عسل باعث ترد و برشته شدن غذاهای کبابی یا غذاهای پخته شده در فر می شود.

علاوه بر اینکه در پخت کیک ها وشیرینی ها می توان از عسل استفاده کرد یک خاصیت دیگری که استفاده عسل دارد باعث بهبود کیفیت بافت کیک می شود و رطوبت را در کیک حفظ می کند.

مقدار زیاد عسل در یک محصول یا ماده غذایی سبب تیره رنگ شدن آن می شود و برای اینکه میزان اسیدیته عسل کم بشود می توان جوش شیرین به آن اضافه کرد.

وقتی عسل با غذاها ترکیب می شود هضم و جذب را آسان تر می کند.

هنگامی که از عسل در پخت و پز استفاده می شود باید مواد را بامدت زمان بیشتری نسبت به شکر هم زد.

در زمان پخت مرباها و ژله ها و دسرها اگر از عسل استفاده می شود باید مدت زمان بیشتری حرارت ببیند تا آب اضافه آن تبخیر شود.

خاصیت ویسکوزیته عسل سبب چسبندگی می شود و می توان در دسرها و ژله ها و پودینگ ها استفاده کرد.

از عسل به عنوان یک رنگ دهنده طبیعی به دسرها و کیک ها استفاده می شود. عسل رنگ طلایی بی نظیری را به دسرها و کیک ها می دهد.

عسل سبب حفظ رطوبت در کیک و شیرینی می شود و باعث می شود مدت زمان طولانی تری تازه بماند.

با رعایت نکات استفاده از عسل در آشپزی می توان غذاهایی با طعم و بافت بی نظیری داشت و از سلامتی خود مراقبت کرد.

خرید عسل طبیعی برای آشپزی

برای خرید عسل طبیعی برای آشپزی باید از مراکز فروش قابل اطمینان خرید خود را انجام دهیم.

چرا که اگر عسلی که استفاده می کنیم تقلبی باشد به جای اینکه خواصی داشته باشد بیشتر ضرر می رساند.

خرید عسل باید از فروشگاه هایی باشد که دارای برگه آنالیز آزمایش از آزمایشگاه های معتبر عسل داشته باشد.

مجموعه عسل هفت برج خارون ارائه دهنده محصولات با کیفیت با برگه آنالیز آزمایش و گارانتی بازگشت محصول در صورت عدم رضایت می باشد.

این مجموعه علاوه بر فروش عمده، محصولات خود را به صورت خرد هم به فروش می رساند.

محصولات مجموعه عسل هفت برج خارون علاوه بر انواع عسل ها شامل بره موم، کپسول و قرص بره موم و ژل رویال، پودر ژل رویال، پودر عسل، گرده گل، شامپو ژل رویال و صابون عسل می باشد.

جهت کسب اطلاع از محصولات و قیمت آن ها با ما در ارتباط باشید.